Schoonmaak

Je werktijden zijn vaak flexibel, je werkt samen met leuke mensen of juist zelfstandig en je ziet gelijk resultaat. Doorgroeimogelijkheden, veel vraag dus kansen zat.

Kansen in de Schoonmaak

Vloeronderhoudspecialist

Als jij aan de slag bent geweest is de vloer weer als nieuw! Kortom je hebt eer van je werk en ziet zelf het verschil. De werkzaamheden zijn geen dag hetzelfde. Het varieert van coaten van linoleum tot het schuren en lakken van houten vloeren. Ervaring is niet nodig. Je krijgt goede begeleiding en na een jaar beheers je het vak. Dan heb je soms een makkelijke klus in je eentje of een moeilijke samen met 10 collega's. Je verdient een goed salaris en komt bij veel bedrijven door het hele land over de vloer. Kortom een mooie kans.

Schoonmaakmedewerkers voor een kantoor in Ede

Samen met jouw collega’s zorg je ervoor dat alles er picobello bij staat zodat alle medewerkers goed hun werk kunnen uitoefenen. Jij weet van aanpakken! Je bent niet bang om af en toe een stapje harder te zetten. Je kan goed zelfstandig werken en ziet de prioriteiten van het werk. De functie is voor 32 uur per week op basis van 4 dagen. Stofzuigen, vaatwassers in- en uitruimen, toiletgebouwen schoonmaken en prullenbakken legen zijn belangrijke taken. Maar natuurlijk komt er nog veel meer bij kijken. De voorkeur heeft de werkdagen: dinsdag tot en met vrijdag, maar in overleg is er veel mogelijk. Spreiding van de uren over 5 dagen is bespreekbaar.

Slaag voor je mbo-verklaring met praktijkleren in de schoonmaak

Werk jij al in de Schoonmaak en wil je graag laten zien wat je kunt? Ben jij geen studiebol? Dan is Praktijkleren misschien wel iets voor jou. Samen met je werkgever kijken we hoe je in aanmerking kunt komen voor een mbo-verklaring. Een erkend bewijs waarmee je verder kunt groeien. Bij een werkgever of voor het volgen van een opleiding. Neem contact op met met Leerwerkloket.

Wil jij eens van dichtbij zien hoe het werkt in de schoonmaak?

Laat het ons weten. Samen bezoeken we een werkgever voor een kop koffie of een meeloopdag.