Horeca

Verschillende hotels en restaurants kunnen goed versterking gebruiken. Waar het gezellig is, daar ben jij! Je gasten komen voor ontspanning. Of dat nu is voordat ze naar werk gaan, tijdens hun lunchpauze, na werk of in het weekend. Een mooie werkomgeving waar je snel dingen kunt leren. Genoeg kansen in Regio Foodvalley.

Kansen in de horeca

Maak kennis met de baankansen van 3 Wageningse hotels

Een fantastische kans om het hotelvak te leren kennen door aan de slag te gaan bij verschillende hotels in Wageningen. Je kan nu kennismaken op alle niveaus. Meld je aan voor de koffieochtend op 7 april 2022 en kom eerst kennismaken. We laten je graag de mogelijkheden zien en de sfeer proeven. Dit doen we in hotel De Wereld samen met de Wageningse Berg en de WICC. Wanneer je op de koffieochtend het idee krijgt dat dit misschien wel iets voor jou is, kan de volgende stap zijn dat je vanaf 19 april 3 weken kennis maakt op de werkvloeren.

Afwasser

Ben jij niet vies van hard werken en op zoek naar een flexibele bijbaan? Dan zijn wij op zoek naar jou. Zonder schone vaat geen gerechten op tafel. Jij weet dus als geen ander hoe belangrijk het is dat alles tijdig schoongemaakt en gesorteerd weer op zijn plekje teruggezet wordt. Met regelmaat zijn horecaondernemers op zoek naar een afwasser.

Medewerker bediening

Ben jij energiek, sociaal en steek je graag je handen uit je mouwen? Vind jij het leuk om in de horeca te werken en jouw gasten een fijne beleving te bezorgen? Met regelmaat zijn horecaondernemers op zoek naar medewerkers bediening. Je ontvangt de gasten, neemt bestellingen op, serveert drankje en gerechten, maakt tafels klaar, geeft de bestelling door aan de keuken, maakt de rekening op en maakt de tafel weer netjes.

Kok

Wordt jij enthousiast van gerechten bereiden met verse producten en laat je creativiteit graag spreken? Een kok in een restaurant heeft als taak om gerechten zoals soep, vlees, groente of desserts voor te bereiden, te kruiden en klaar te maken. Je helpt eventueel mee met de ontwikkeling van de menukaart. Je maakt de keuken schoon en je controleert de ingrediƫnten die gebracht worden. Er zijn verschillende soorten koks. Qua niveau en type bedrijf. Met regelmaat zijn horecaondernemers op zoek naar koks.

Slaag voor je mbo-verklaring met praktijkleren in de horeca

Werk jij al in de Horeca en wil je graag laten zien wat je kunt? Ben jij geen studiebol? Dan is Praktijkleren misschien wel iets voor jou. Samen met je werkgever kijken we hoe je in aanmerking kunt komen voor een mbo-verklaring. Een erkend bewijs waarmee je verder kunt groeien. Bij een werkgever of voor het volgen van een opleiding. Neem contact op met met Leerwerkloket.

Wil jij eens van dichtbij zien hoe het werkt in de horeca?