Onderwijs

Mensen graag helpen met een stap verder in hun ontwikkeling? Een baan waarin je jezelf continue ontwikkelt. Er wordt op je gerekend en na een werkdag ga je met veel voldoening naar huis. Ben jij nieuwsgierig naar een baan in het onderwijs en wil je graag weten welke onderwijssector bij jou past? Neem contact op met het Leerwerkloket.

Weten hoe het werkt in het onderwijs?

Meld je aan voor een van de webevents van het landelijke Onderwijsloket. Twee ervaringsdeskundigen delen hun verhaal: waarom ze zijn overgestapt naar het onderwijs, hoe hun oriƫntatieproces eruitzag en waar ze nu terecht zijn gekomen. Een van de adviseurs van het Onderwijsloket stelt vragen, maar ook jij kunt je vragen stellen via een live chat! Klik hier voor meer informatie

Functies in het Onderwijs

Leerkrachten gezocht voor speciaal onderwijs

De J.H. Donnerschool geeft speciaal onderwijs aan speciale leerlingen. Het team leerkrachten staat iedere schooldag klaar voor leerlingen die dat beetje extra nodig hebben. Ben jij klaar om je aan te sluiten bij dit gepassioneerde team? Bekijk de vacatures. Deze school kan niet wachten jou te ontmoeten.

Meelopen in het onderwijs

Wil jij eens in de praktijk ervaren hoe het werkt in het onderwijs? Bijvoorbeeld op de basisschool, op het voortgezet onderwijs of in het mbo. denk aan conciƫrge, voor de klas of andere ondersteunende functies. Wij hebben een groot netwerk in het onderwijs en organiseren graag een meeloopdag voor jou.